Ontdek

Onze menu ONZE MENU

Knabbelhapjes

olijven, zongedroogde tomaten, kaasstengels met zoete peperdip, kaasblokjes, augurken, warme frituurhapjes, zoete aardappelrietjes, chips
met tomaat, rucola, pijnboompitten, Italiaanse ham en Parmezaanse kaas

Soepen

Dagelijks verse soep van de chef

Croque's

enkel of dubbel
enkel of dubbel
enkel of dubbel
enkel of dubbel
enkel of dubbel
enkel of dubbel
Met spekjes en tomaat enkel of dubbel

Lunchgerechten

gewokte kip, groenten en tartaar
met groenten
met groenten
Broodje met ham, kaas en groenten
Brie, walnoten, honing en appel

eiergerechten

geserveerd met brood
geserveerd met brood

Burgers

Rundshamburger geserveerd tussen een warm broodje met cheddarkaas, tomaat, sla, augurk, pepersaus en frieten
Rundshamburger geserveerd tussen een warm broodje met cheddarkaas, spek, tomaat, sla, augurk, bbq-saus en frieten

Voorgerechten

Dagsoep of tomatensoep
tomaat, rucola, pijnboompitten, Italiaanse ham en Parmezaanse kaas
kaas- of garnaalkroketten
rundscarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas, balsamico en pijnboompitten
lookboter, lookroom en diabolique

Pasta's

Spaghetii met klassieke bolognese saus
spekjes, ei en room
huisgemaakt
kippenblokjes, olijven, champignons, zongedroogde tomaten en groene pesto
penne, tomatensaus, kip en champignons
Spaghetti met kokosmelk, curry, groentjes en scampi
Penne met spekblokjes en een pittige tomatensaus

Wokgerechten

pasta, runderreepjes, marktverse groenten afgewerkt met oosterse saus
pasta, marktverse groenten en zoetzure saus
Pasta, kip, marktverse groenten en curry

Salades

geitenkaas, seranoham en appel
Brie, appel, spekjes en walnoten
carpaccio, scampi, Parmezaan, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise
scampi's, calamarisringen en huisgemaakte tartaar

Vegetarische gerechten

Lasagne met tomaat, courgette en paprika
pasta, marktverse groenten en zoetzure saus
afgewerkt met een truffelroomsaus
risotto met champignons, lente-uit en peterselie

Visgerechten

lookroom, lookboter, diabolique en La Plazza ( tuinkruiden en rode pesto)
met witte wijnsaus, tomaatjes en peterselie
Meunière (3 stuks)
geserveerd met preiroomsaus
geserveerd met mousselinesaus
geserveerde met botersaus
Zalm, kabeljauw, scampi en sint-jacobsnoot vergezeld met warme groenten en saus van de chef

Vleesgerechten

gemarineerd
gepaneerd met paprikakruiden
peperroomsaus, champignonroomsaus, stroganoff, kruidenboter, gebakken champignons, bearnaise

Plazzagras

Suggesties

Kindergerechten

Van 14h tot 17h Zoete keuken

met suiker, siroop of confituur
Met ijs en chocoladesaus

Milkshakes

ijs

Desserts

Warm of koud